studio03 drivs av mig, Ronnie Söderström. Jag har jobbat med reklam och grafisk design sedan 1987 och design och produktion av mässmontrar och utställningar sedan 1992. Bland mina uppdragsgivare finns allt från enmansföretag till svenska staten genom Exportrådet och Svenska Institutet; och det mesta däremellan. Det handlar till exempel om bokförlag, hotell och restauranger, fastighetsbolag, skivbolag, olika intresseorganisationer, svenska kommuner och regioner. Jag har också stor erfarenhet från att jobba med mässor och konferenser.
Vill du kontakta mig nås jag enklast på 070-584 84 86
I mitt nätverk ingår bland andra fotografer, skribenter och mässbyggare. Utöver designarbetet ombesörjer jag leverantörskontakter och produktion.

Att jobba med kommunikation och grafisk design är fortfarande stimulerande och utvecklande efter 25 år. Det tror jag att du som uppdragsgivare kommer att märka.
ronnie@studio03.se
Har du frågor eller funderingar, eller om du har konkreta behov, är det väl lika bra att vi träffas. Det finns ju trots allt inget som kan ersätta ett personligt möte. Ring mig gärna så bestämmer vi en tid för ett förutsättningslöst möte.
Du kan också kontakta mig via mail: